Engineering

Hardware ontwerp


stock-vector-electronic-tree-vector-circuit-board-background-132051896Of u nu een eenvoudig of een heel geavanceerd ontwerp nodig heeft, u kunt altijd rekenen op onze expertise. Bij het ontwerp houden we rekening met de specifieke eisen die u aan het product stelt: de optimalisatie in functie van de productie, de life-cycle, de omgeving waarin het product terecht komt, het gemak van onderhoud, keuringen ...

Software ontwikkeling

stock-photo-creative-abstract-computer-media-and-internet-communication-business-concept-macro-view-of-heap-of-185706038Voor het software ontwerp werken we nauw samen met u. We begrijpen dat software geen ‘fait-accomplie’ is, maar moet kunnen meegroeien met de behoeftes van een snel evoluerende wereld.  Naast het louter functionele van de software besteden we ook veel aandacht aan het gebruiksgemak, de manier van software updates uitvoeren, de robuustheid en fouttolerantie, uitbreidbaarheid ...

Integratie

Omdat de wereld nu eenmaal niet steeds dezelfde taal spreekt is integratie een belangrijk onderdeel van een succesvolle productontwikkeling. Signum helpt om verschillende delen in een ontwerp naadloos aan elkaar te koppelen.

Mbus, ModBus, Lan, GRPS, I²C, SPI, RS232, RS485,

 

 

IMG_0077

Productie

Geheel vrijblijvend kunt u opteren om het ontwerp door Signum te laten produceren. Hiermee creëert u één enkel aanspreekpunt voor het gehele ontwerp.

Terwijl u zich bezig houdt met uw ‘core business’ zorgt Signum voor de aankoop van componenten, de productie, de assemblage en het testen van uw ontwerp.

Consultancy

In nauw overleg met uw product management brengen we voor elk project de kostprijs, haalbaarheid en planning in kaart.

Verder staat Signum u bij in het maken van cruciale keuzes in het ontwerp. Het doel is een compromis te vinden tussen de soms tegenstrijdige belangen van het commerciële en het technische aspect van het ontwerp. Uit deze studie volgt een implementeerbare oplossing waarvan u de kost en planning op voorhand kent.